Vilka är vi?

Stings affärsidé är att leverera attraktiva tekniska konstruktionslösningar inom avancerad infrastruktur.

På Göteborgskontoret bedriver vi huvudsakligen projekteringsarbete inom infrastruktur, stål och mekanik. Vår tekniska kunskap ligger främst inom brokonstruktion, brounderhåll, hamn och inspektion.

Hos oss får du en möjlighet att bli en del av ett företag som präglas av tillväxt, innovation och utveckling. För oss är det viktigt att ha kul tillsammans på vägen och vi håller hårt i våra Kärnvärden – Tillsammans, Engagemang, Kreativitet, Öppenhet. Vi tror på teamwork för att lyckas, både gällande teknik, affärsidé och kundnytta. Tillsammans kan vi göra allt!

 

Vem vi söker

Vi söker nu driven och engagerad brokonstruktör. Du kommer ta en aktiv roll i vår organisation där vi tillsammans ansvarar för en hög nivå av service till våra kunder, både interna såväl som externa genom att på ett professionellt sätt bemöta önskemål samt frågor kring våra olika tjänster. Teamet spelar också en viktig roll i samarbetet med övriga organisationen där man aktivt bidrar med kreativitet och effektivitet i så väl planering som utförande.

 

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar med allt ifrån förstudier, utredningar, projektering av ny- och ombyggnationer, underhåll och inspektioner. Uppdragens storlek och innehåll varierar, men vår huvudsakliga inriktning är inom anläggning. Sting utgör en viktig del i flera stora och spännande infrastrukturprojekt, vilket medför ett unikt nätverk som du får ta del av.

 

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs på de personliga egenskaperna. För att passa i rollen som brokonstruktör söker vi dig som drivs av utveckling, är engagerad och som bidrar med god stämning till gruppen. Teamet idag är ett glatt gäng med bra samarbete, så det är viktigt att du är kommunikativ och lättsam. Eftersom arbetet innebär mycket beräkningar riktar vi oss till dig som är effektiv och noggrann.

Kvalifikationer/Erfarenhet

Följande är meriterande:

  • Att kunna leda och stötta andra kollegor med mindre erfarenhet
  • Erfarenhet av BRIGADE/Plus
  • Erfarenhet av StripStep
  • Erfarenhet av Mathcad Prime
  • Erfarenhet av AutoCAD
  • Erfarenhet av Inventor

 

Utbildningskrav

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet som brokonstruktör
  • Civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad/samhällsbyggnad eller liknande relevant utbildning
  • Svenska och engelska i tal och skrift

 

Tjänsten är baserad i Göteborg, med möjlighet att även sitta på vårt kontor i Trollhättan.

Ansök med CV och personligt brev till: rekrytering@sting.nu