Vi söker Elkonstruktör!

Vi söker Elkonstruktör!

Elkonstruktör

Svenska Teknikingenjörer Sting AB växer och behöver fler kollegor. Vi arbetar med allt ifrån förstudier, utredningar, projektering av ny- och ombyggnationer, underhåll och besiktningar. Uppdragens storlek och innehåll varierar men vår huvudsakliga inriktning är inom avancerad infrastruktur så som tunnlar, broar, slussar mm. Sting utgör en viktig del i flera stora, spännande och avancerade infrastrukturprojekt i Sverige där vi arbetar för att leverera attraktiva tekniska konstruktionslösningar, vilket medför ett unikt nätverk som du får ta del av.

Vår tekniska kunskap ligger främst inom stål- och mekanikkonstruktion samt hydraulik och FE-beräkning på våra 3D-modeller. Elkonstruktion, PLC- och SCADA programmering, IT och nätverk med fjärrstyrning och kameraövervakning. Vår styrka är att vi har alla kompetenser samlade i företaget samt vår långa erfarenhet.

Hos oss får du en möjlighet att bli en del av ett företag som präglas av tillväxt, innovation och utveckling. För oss är det viktigt att ha kul tillsammans på vägen Vi tror på teamwork för att lyckas, både gällande teknik, affärsidé och kundnytta. Tillsammans kan vi göra allt!

Och vi erbjuder – Ett stimulerande arbete med utmanande uppdrag i ett härligt och kompetent gäng. Just nu söker vi

Elkonstruktör

Du kommer ta en aktiv roll i vår organisation där vi tillsammans ansvarar för en hög nivå av service till våra kunder, både interna såväl som externa genom att på ett professionellt sätt bemöta önskemål samt frågor kring våra olika tjänster. Teamet spelar också en viktig roll i samarbetet med övriga i organisationen där man aktivt bidrar med kreativitet och effektivitet i så väl planering som utförande.

Arbetsbeskrivning:

I arbetet ingår allt ifrån förstudier, utredningar, projektering av ny- och ombyggnationer, underhåll och besiktningar. Uppdragens storlek och innehåll varierar, men vår huvudsakliga inriktning är inom avancerad infrastruktur och industri. Sting utgör en viktig del i flera stora och spännande infrastrukturprojekt, vilket medför ett unikt nätverk som du får ta del av.

Inom industri är det främst automationsuppdrag inom en rad varierande branscher.

Vi prioriterar uppdrag inom vår nisch och kunskapsområden i stället för beläggningsgrad. Vi utvecklar våra medarbetare i projekt eller genom utbildningar för att ligga i framkant vad gäller teknik.

För att lyckas i rollen har du en självmotivation och inspiration tillför värde och effektivitet i dina uppgifter och för omgivningen. Du är klarsynt, ansvarsfull och målinriktad. Vi ser att du har en god förmåga att kommunicera – muntlig och skriftlig – på både svenska och engelska. Du är en person som ständigt söker efter möjligheter att utvecklas.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som Elkonstruktör, samt praktisk erfarenhet inom el- och/eller automation

Du har även erfarenhet från ELPROCAD, EPLAN, samt erfarenhet av MagiCAD & PLC Programmering är meriterande men inget krav

VI ser att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom el- och/eller automation.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Tjänsten är baserad i Trollhättan.

Ansök senast 2023-11-30 med CV och personligt brev till: rekrytering@sting.nu

Var vänlig märk din ansökan med ”Elkonstruktör Trollhättan”.

Share article

SVENSKA TEKNIKINGENJÖRER STING AB
OLIDEVÄGEN 9, 461 34 TROLLHÄTTAN
+46(0) 520 – 50 93 50
INFO@STING.NU

SVENSKA TEKNIKINGENJÖRER GBG AB
Lilla Stampgatan 1 B, 411 01 Göteborg
+46(0) 70 222 08 73

 

Certifiering

CERTIFIERADE ENLIGT ISO 9001 OCH 14001

Miljöpolicy

Svenska Teknikingenjörer Sting ska arbeta för att förebygga förorening i natur.
I det dagliga arbetet ska vi använda lagkrav, kunskap, material och metoder för att minimera miljöbelastningen.
Miljöhänsyn ska vara en viktig del av vår affärsinriktning och integreras i verksamheten.
Vi utvecklar vårt eget miljöarbete och miljösystem genom ständiga förbättringar.
Alla medarbetare är i sitt dagliga arbete ansvariga för att miljöpolicyn följs.

Våra engagemang

Vi stödjer

Copyright © 2024 STING AB