Vi söker Stål- och maskinkonstruktör!

Vi söker Stål- och maskinkonstruktör!

Svenska Teknikingenjörer Sting AB växer och behöver fler kollegor. Vi arbetar med allt ifrån förstudier, utredningar, projektering av ny- och ombyggnationer, underhåll och besiktningar. Uppdragens storlek och innehåll varierar men vår huvudsakliga inriktning är inom avancerad infrastruktur så som tunnlar, broar, slussar mm. Sting utgör en viktig del i flera stora, spännande och avancerade infrastrukturprojekt i Sverige där vi arbetar för att leverera attraktiva tekniska konstruktionslösningar, vilket medför ett unikt nätverk som du får ta del av.

Vår tekniska kunskap ligger främst inom stål- och mekanikkonstruktion samt hydraulik och FE-beräkning på våra 3D-modeller. Elkonstruktion, PLC- och SCADA programmering, IT och nätverk med fjärrstyrning och kameraövervakning. Vår styrka är att vi har alla kompetenser samlade i företaget samt vår långa erfarenhet.

Vi erbjuder – Ett stimulerande arbete med utmanande uppdrag i ett härligt och kompetent gäng. Hos oss får du en möjlighet att bli en del av ett företag som präglas av tillväxt, innovation och utveckling. För oss är det viktigt att ha kul tillsammans på vägen Vi tror på teamwork för att lyckas, både gällande teknik, affärsidé och kundnytta. Tillsammans har vi olika bakgrunder och erfarenhetsnivåer vilket gör att du både kommer kunna diskutera och bolla komplexa problem samt beroende på erfarenhet och intresse agera som mentor till mer juniora kollegor. Tillsammans kan vi göra allt!

Just nu söker vi:

Stål / Maskin Konstruktör

Arbetet innebär att du har till huvuduppgift att arbeta med konstruktion för stål- samt maskinkonstruktioner åt våra kunder. Vi är med och arbetar från idé till färdig produkt, vilket innefattar beräkning, konstruktion, ritningar och övriga tekniska handlingar.

För att lyckas ser vi att du ha ett brinnande intresse för bland annat konstruktion av produkter inom stål alternativt konstruktion av maskinvara och du behöver gilla problemlösning. Du kommer att stötta de olika projekten med din expertis inom konstruktion, och Du ansvarar för bland annat detaljkonstruktion, ritningar och tekniska handlingar.  Typiska arbetsuppgifter kan vara, enklare beräkningar, geometrikontroller, detaljutformning, val av komponenter samt att ta fram tillverkningsritningar

Du kommer arbeta med verktyg som Autodesk Inventor, Autocad samt Microsofts Officepaket. Du kommer ta en aktiv roll i vår organisation där vi tillsammans ansvarar för en hög nivå av service till våra kunder, både interna såväl som externa genom att på ett professionellt sätt bemöta önskemål samt frågor kring våra olika tjänster. Teamet spelar också en viktig roll i samarbetet med övriga i organisationen där man aktivt bidrar med kreativitet och effektivitet i så väl planering som utförande.

Som person är du kreativ, engagerad, driven och har en god känsla för resursplanering samt prioritering. Vi tror att du med din kreativa sida gillar att skapa nya lösningar. Du har en god förmåga att kommunicera – muntlig och skriftlig. Du söker ständigt efter möjligheter att utvecklas och älskar problemlösning.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå eller likvärdigt och har arbetat inom din inriktning några år och det är meriterande om du har kunskap avseende Autodesk Inventor, Autocad, Ansys eller liknande system.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringen.

Tjänsten är baserad i Trollhättan, med möjlighet att sitta även på vårt kontor i Göteborg.

Ansök senast 2023-11-30 med CV och personligt brev till: rekrytering@sting.nu,

Var vänlig märk ansökan ”Stål-Maskinkonstruktör Trollhättan”

Share article

SVENSKA TEKNIKINGENJÖRER STING AB
OLIDEVÄGEN 9, 461 34 TROLLHÄTTAN
+46(0) 520 – 50 93 50
INFO@STING.NU

SVENSKA TEKNIKINGENJÖRER GBG AB
Lilla Stampgatan 1 B, 411 01 Göteborg
+46(0) 70 222 08 73

 

Certifiering

CERTIFIERADE ENLIGT ISO 9001 OCH 14001

Miljöpolicy

Svenska Teknikingenjörer Sting ska arbeta för att förebygga förorening i natur.
I det dagliga arbetet ska vi använda lagkrav, kunskap, material och metoder för att minimera miljöbelastningen.
Miljöhänsyn ska vara en viktig del av vår affärsinriktning och integreras i verksamheten.
Vi utvecklar vårt eget miljöarbete och miljösystem genom ständiga förbättringar.
Alla medarbetare är i sitt dagliga arbete ansvariga för att miljöpolicyn följs.

Våra engagemang

Vi stödjer

Copyright © 2024 STING AB