Vi arbetar med allt ifrån förstudier, utredningar, projektering av ny- och ombyggnationer, underhåll och besiktningar. Uppdragens storlek och innehåll varierar, men vår huvudsakliga inriktning är inom avancerad infrastruktur och industri. Sting utgör en viktig del i flera stora och spännande infrastrukturprojekt, vilket medför ett unikt nätverk som du får ta del av. Inom industri är det främst automationsuppdrag inom en rad varierande branscher.

 

Meriterande erfarenhet:

  • Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som programmerare.
  • Erfarenhet från Siemens TIA-portal.
  • SCADA-programmering.
  • Erfarenhet från ELPROCAD.

 

Utbildningskrav:

  • Gymnasial utbildning inom automation.

Arbetsuppgifterna är bland annat att utveckla program för PLC, HMI och eventuellt SCADA. Att aktivt delta i arbetet med att strukturera programmeringsarbetet, avstämning mot kund, vara delaktig vid idrifttagande och framtagning av dokumentations- och manualunderlag. Vi ser gärna man har erfarenhet att utföra mindre ändringar/kompletteringar i kretsscheman (ELPROCAD).

Vi prioriterar uppdrag inom vår nisch och kunskapsområden istället för beläggningsgrad. Vi utvecklar våra medarbetare i projekt eller genom utbildningar för att ligga i framkant vad gäller teknik.

Våra medarbetare är våra säljare, vi säljer och marknadsför oss i första hand genom på att göra bra jobb.

 

Om anställningen

Start enligt överenskommelse

Månadslön

Placering:
Olidevägen 6-9 i Trollhättan alternativt Gamlestadens fabriker 4, Göteborg.

 

Välkommen att skicka din ansökan till emma.norrman@sting.nu

Urval sker löpande

Kontakt

Per Säresand Sikström VD
0730780800
per.sikstrom@sting.nu