Annons

Vi söker Broprojektörer!

By Aktuella tjänster - Göteborg, Nyheter

Vilka är vi?

Stings affärsidé är att leverera attraktiva tekniska konstruktionslösningar inom avancerad infrastruktur.

 

På Göteborgskontoret bedriver vi huvudsakligen projekteringsarbete inom brounderhåll, brokonstruktion och hamn. Vår tekniska kunskap ligger främst inom betong, trä, stål, mekanik och inspektion. Idag är vi 7 medarbetare som är anställda i Göteborg med ambitionen att succesivt växa och bli fler.

 

Hos oss får du en möjlighet att bli en del av ett företag som präglas av tillväxt, innovation och utveckling. Kommunikationsvägarna är korta vilket ger stora möjligheter att påverka det dagliga arbetet. För oss är det viktigt att ha kul tillsammans på vägen!

 

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar med allt ifrån förstudier, utredningar, projektering av ny- och ombyggnationer, konstruktion, bärighetsberäkning och inspektioner. Uppdragens storlek och innehåll varierar. Sting utgör en viktig del i flera stora och spännande infrastrukturprojekt, vilket medför ett unikt nätverk som du får ta del av.

 

Vem vi söker

Vi söker nu en driven och engagerad broprojektör med inriktning underhåll. Du kommer ta en aktiv roll i vår organisation där vi tillsammans ansvarar för en hög nivå av service till våra kunder. För att passa i rollen söker vi dig som drivs av utveckling, är engagerad och som bidrar med god stämning till gruppen. Teamet idag är ett glatt gäng med bra samarbete, så det är viktigt att du är kommunikativ och lättsam. Stor vikt läggs på de personliga egenskaperna.

 

Kvalifikationer/Erfarenhet

Följande är meriterande:

  • Erfarenhet av arbete inom brounderhåll/broreparation
  • Erfarenhet av att arbeta i AutoCAD
  • Erfarenhet av att upprätta tekniska beskrivningar enligt AMA-systemet
  • Erfarenhet av konstruktion
  • Erfarenhet av tillståndsbedömning/inspektion

 

Utbildningskrav

  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet som broprojektör eller liknande
  • Minst högskoleexamen inom relevant område
  • Svenska och engelska i tal och skrift

 

Tjänsten är baserad i Göteborg, vårt kontor är beläget i Gamlestaden.

 

Kontaktuppgifter för frågor,

Karolina Vidlund

070-222 08 73

karolina.vidlund@sting.nu

 

Ansök senast 2022-06-17 med CV och personligt brev till: rekrytering@sting.nu

Annons

Vi söker beräkningsingenjör / stålkonstruktör!

By Aktuella tjänster Trollhättan, Nyheter

 Svenska Teknikingenjörer Sting AB växer och behöver fler kollegor. Vi arbetar med allt ifrån förstudier, utredningar, projektering av ny- och ombyggnationer, underhåll och besiktningar. Uppdragens storlek och innehåll varierar men vår huvudsakliga inriktning är inom avancerad infrastruktur så som tunnlar, broar, slussar mm. Sting utgör en viktig del i flera stora, spännande och avancerade infrastrukturprojekt i Sverige där vi arbetar för att leverera attraktiva tekniska konstruktionslösningar, vilket medför ett unikt nätverk som du får ta del av.

Vår tekniska kunskap ligger främst inom stål- och mekanikkonstruktion samt hydraulik och FE-beräkning på våra 3D-modeller. Elkonstruktion, PLC- och SCADA programmering, IT och nätverk med fjärrstyrning och kameraövervakning. Vår styrka är att vi har alla kompetenser samlade i företaget samt vår långa erfarenhet.

Hos oss får du en möjlighet att bli en del av ett företag som präglas av tillväxt, innovation och utveckling. För oss är det viktigt att ha kul tillsammans på vägen Vi tror på teamwork för att lyckas, både gällande teknik, affärsidé och kundnytta. Tillsammans kan vi göra allt!

Och vi erbjuder – Ett stimulerande arbete med utmanande uppdrag i ett härligt och kompetent gäng.

Just nu söker vi

Beräkningsingenjör / Stålkonstruktör

Du kommer ta en aktiv roll i vår organisation där vi tillsammans ansvarar för en hög nivå av service till våra kunder, både interna såväl som externa genom att på ett professionellt sätt bemöta önskemål samt frågor kring våra olika tjänster. Teamet spelar också en viktig roll i samarbetet med övriga i organisationen där man aktivt bidrar med kreativitet och effektivitet i så väl planering som utförande.

Arbetet innebär att du har till huvuduppgift att konstruera maskin- samt stålkonstruktioner åt våra kunder. Vi är med och arbetar från idé till färdig produkt, vilket innefattar beräkning, konstruktion, ritningar och övriga tekniska handlingar.

För att lyckas ser vi att du ha ett brinnande intresse för bland annat siffror, hållfastberäkningar och problemlösning. Som person är du kreativ, engagerad, driven och har en god känsla för resursplanering samt prioritering. Vi tror att du med din kreativa sida gillar att skapa nya lösningar. Du har en god förmåga att kommunicera – muntlig och skriftlig. Du söker ständigt efter möjligheter att utvecklas och älskar problemlösning.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå eller likvärdigt och har arbetat inom din inriktning några år och det är meriterande om du har kunskap avseende Autodesk Inventor, Tekla, Ansys, Brigade eller liknande system.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringen.

Tjänsten är baserad i Trollhättan, med möjlighet att sitta även på vårt kontor i Göteborg.

Ansök med CV och personligt brev till: rekrytering@sting.nu

God jul!

By Nyheter

God jul och Gott nytt år!🎄

Vi på Sting har i flera år stöttat Unicef i deras arbete och år är ingen undantag! Vi hoppas att våran gåva underlättar deras hårda arbete.🙏❤

Underhåll och förbättring av Nordre älv bron, Kungälv

By Nyheter

Trafikverket anlägger busskörfält för att förbättra busstrafikens framkomlighet, samtidigt utförs nödvändiga underhållsåtgärder och renovering av Nordreälvbron.

De stora arbetena på västra sidan är nu klara. Den 10 november påbörjades sidbytet på Nordreälvbron, vilket nu är genomfört.

Rivningsarbetets planering är klar och genomförandet inleds nästa vecka med kvarvarande klaffar. Samtidigt pågår rivning av beläggning som är förberedenade arbete till kantbalksbytet.

Projektet ligger bra i fas gällande tid, teknik och ekonomi.

Bild från i höstas då det nya brospannet gjöts.

Villan Huvudkontoret

Nyheter

By Nyheter

Oktober 2020

Nu är hösten (äntligen!) här, vi har fått flera nya medarbetare och desto fler projekt!

Vi välkomnar Jesper Stelius, Matti Kjörnsberg och Gisela Seidl till oss!

Jesper är stationerad i Stockholm, han arbetar framförallt som systemtekniker i ett projekt mot Trafikverket!
Matti sitter hos oss i Trollhättan och är projektledare. Matti har redan startat upp flera uppdrag med Riksbyggen som kund, men vi ser fram emot att starta upp ännu fler roliga projekt.
Gisela, som även hon sitter i Trollhättan, har börjat på vår administration- och ekonomiavdelning.

 

I slutet av september startade vi upp ett nytt uppdrag ihop med WSP på en öppningsbarbro i Stockholm, tanken är att bron ska bevaras men att vi ska förlänga livstiden med 120 år!

Även inspektioner är i full gång, där har vi haft ganska tur med vädret hittills och hoppas på att höstrusket inte blir allt för påtagligt.

 

Vi söker efter fler medarbetare, gå in via länken nedan för att få mer information:

Vi söker Elkonstruktörer!

Vi söker Programmerare!

Nya tag för Svenska Teknikingenjörer Göteborg AB

By Nyheter

Från och med den 1 september 2020 har vi omstartat Svenska Teknikingenjörer Gbg AB. Kontoret är beläget i Gamlestaden i Göteborg.
Verksamheten syftar huvudsakligen till att bedriva projekteringsarbete inom infrastruktur, stål och mekanik. Men har även specialistkompetens inom brounderhåll.

Det är idag 4 personer som är anställda i Göteborg och redan i oktober ansluter ytterligare 2 duktiga konstruktörer med tidigare erfarenheter inom branschen.

Vi välkomnar Karolina Vidlund, Daniel Göransson, Martin Skoglund och Albin Särndahl till koncernen!

SVENSKA TEKNIKINGENJÖRER STING AB
OLIDEVÄGEN 9, 461 34 TROLLHÄTTAN

+46(0) 520 – 50 93 50

INFO@STING.NU


CERTIFIERADE ENLIGT ISO 9001 OCH 14001

VÅRA ENGAGEMANG
   


Vi stöttar följande organisationer