För varje år som går blir vi mer och mer engagerade i Alliansloppet, eller Alliansloppet Action Week som det nu blivit. Vi på Sting har den stora äran att vara tävlingssponsorer till Sting Hill Race. En back-rullskidtävling som går från Karls grav, nedanför de mäktiga fallen, upp och över Oscarsbron och sedan ända upp till toppen av Landbergsliden. Väl vid målgång samlas en imponerande mängd publik som hejar på åkarna de sista metrarna över mållinjen. Banan är ett riktigt mjölksyre-#%#&/&(€/#&(/€( för åkarna.

Alliansloppet har skapat ett starkt eget varumärke som evenemang, men vi ser också det värde som evenemanget har för staden. Det skapas ett positivt intresse kring Trollhättan. Som ett teknikintensivt bolag som Sting är så är vår möjligheter att expandera och utvecklas avgörande på om vi kan attrahera och rekrytera duktiga medarbetare. Vi har vårt huvudkontor inte långt från händelsernas centrum gällande Alliansloppet, men således också i Trollhättan. 

Det gäller att hjälpas åt att göra Trollhättan till en levande stad där det är intressant att leva och bo. Alliansloppet är en del av detta löpande arbete. Vi tror att vår målgrupp av potentiella framtida medarbetare inte bara är tekniknördar utan även en aning sportiga. Det har vi belägg för att tro. I flera av de tävlingar, förutom Sting Hill Race, där en av våra huvudägare och tidigare VD en gång modigt deltog för ett par år sedan, så har deltagare, anställda på Sting eller något av våra systerbolag, Bus eller Melloff varit med.

Vi lyfter på hatten och tackar för i år och ser framemot nästan år.